La Cazan


Plushenko prezinta programul de la CE din 2009 la Bucuresti, in premiera mondiala
22/03/2008, 13:20
Filed under: Uncategorized

Campionul la patinaj artistic Evgeny Plushenko prezinta la Bucuresti, pe 24 si 25 aprilie, in premiera mondiala, programul pregatit pentru Campionatele Europene din 2009, intr-un show la care vor lua parte si violonistul Edvin Marton, patinatoarea Surya Bonaly si acrobati de la “Circ du Soleil”.

Daca nu stii cine sunt Plushenko si Marton, vezi mai jos.

Spectacolul “Kings On Ice 2008”, la care vor participa si alti 15 patinatori, va avea loc la  Sala Polivalenta, in doua zile, 24 si 25 aprilie, de la ora 19.00. In sala de spectacole va fi amenajat un patinoar artificial, potrivit organizatorilor, Amphitrion.

Campionul olimpic si mondial la patinaj artistic Evgeny Plushenko a mai fost la Bucuresti, alaturi de violonistul de origine maghiara Edvin Marton, in 25 februarie 2007, in doua spectacole sustinute pe patinoarul ”Mihai Flamaropol”. Mai multi spectatori au depus atunci plangeri la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului (ANPC) din cauza frigului pe care au fost nevoiti sa-l indure pe parcursul celor aproximativ doua ore de show.

Spectacolul din aprilie 2008 va beneficia si de prezenta patinatoarei franceze Surya Bonaly, castigatoarea a cinci titluri consecutive europene si a trei medalii olimpice. Alaturi de patinatori, vor evolua in show-ul de la Sala Polivalenta si trei acrobati de la celebrul „Circ du Soleil”.

De asemenea, Edvin Marton va canta pe o vioara Stradivarius, un instrument pe care Banca Elvetiei i l-a daruit in 1996 si este evaluat la aproximativ patru milioane de dolari. Violonistul a mai sustinut un show in Romania in septembrie 2007, la Sala Palatului, alaturi de Orchestra din Monte Carlo, alcatuita din cinci instrumentiste, care-l vor acompania si in spectacolul de anul acesta.

Biletele vor fi puse in vanzare luni, pe site-ul bilet.ro, si tot luni se va stabili pretul exact al tichetelor.

Sursa: NewsIn

Reclame

Lasă un comentariu so far
Lasă un comentariuLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: